Voor meer achtergrondinformatie kunt u onze whitepaper downloaden.

WHITE PAPER

 

Vanaf februari 2017 tot en met juni 2017 hebben twee stagiaires van de Vrije Universiteit in Amsterdam onderzoek gedaan voor VitalTissue. Er is een onderzoeksrapport beschikbaar over de ethische overwegingen voor VitalTissue, waarbij er input gevraagd is aan zowel patiënten als potentiële patiënten. (Luimes, T. (2017) Ethical considerations in Dutch patients towards tissue donation for a human tissue supply chain to improve translational research. Vrije Universiteit Amsterdam.)

 

Daarnaast is er een onderzoeksrapport beschikbaar over de potentie van VitalTissue, waarbij er een start gemaakt is met het marktonderzoek naar de inschatting van de behoefte naar vitaal menselijk weefsel onder de verschillende onderzoeken. (Schut, D. (2017) Potential for the set-up of VitalTissue; a vital human tissue supply chain in The Netherlands - taking into account the perspectives of the customers. Vrije Universiteit Amsterdam.)

 

De samenvattingen en belangrijkste resultaten kunt u hieronder downloaden. Heeft u interesse om deze rapporten in hun geheel te lezen? Stuur dan een email naar info@vitaltissue.nl.

 

ONDERZOEKEN

© 2018 by VitalTissue team.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon